USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Порошенко готує звільнення голови СБУ Грицака, - ЗМІ

16 Лютого 2017 17:59
В Адміністрації президента найближчим часом може бути звільнений глава СБУ Василь Грицак. Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на інформацію кількох джерел.

"У ці дні проходить внутрішня ротація всіх людей Грицака в регіонах і в центральному апараті СБУ. Нещодавно також президент призначив нових голів СБУ в кількох областях України. Загалом, йде дуже активна перестановка кадрів", - повідомляє джерело.

За даними співрозмовника "Апострофа", близькі до Порошенка Грановський, Березенко і Кононенко просувають на посаду глави СБУ першого заступника - Павла Демчина, який вирішує питання бізнес-оточення президента. Однак, у Демчини мало шансів зайняти цю посаду, оскільки його кандидатуру блокують в самій фракції БПП, а також в "Народному фронті".

"У центральний апарат зараз заходять люди начальника Головного управління розвідки Міноборони Василя Бурби. Саме до його кандидатури схиляється Порошенко, оскільки він системно налагодив роботу ГУР і зовнішньої контррозвідки", - зазначило джерело, додавши, що голосування щодо нового глави СБУ хочуть провести вже в період з 21 по 23 лютого, і зараз йде активний збір голосів в Раді.

За інформацією іншого джерела в АП, Василя Грицака президент може призначити на посаду Секретаря РНБО, а Турчинова можуть перевести на роботу в Кабмін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
?? Показати IP 16 Лютого 2017 18:03
???
911 Показати IP 16 Лютого 2017 23:37
конфетна шайка лєйка рулить .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus