USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.65 9.85

Премія «Люди року-2020. Волинь» відбудеться у новому форматі

16 Серпня 2020 19:36
28 серпня 2020 року відбудеться церемонія нагородження Премією «Люди Року-2020. Волинь» у рамках програми «Люди XXI століття». Цьогоріч подія відбудеться у форматі Світського прийому на терасі рекреаційного комплексу «Срібні Лелеки», що у Луцьку.

Очікувана кількість гостей – 100 персон. Учасниками церемонії вручення кришталевих нагород будуть переможці, головні партнери події, почесні гості.

«ЛЮБІТЬ УКРАЇНУ! – саме так звучатиме тема цьогорічної події. Як писав український письменник Володимир Сосюра: «Любіть Україну, як сонце, любіть, як вітер, і трави, і води… В годину щасливу і в радості мить, любіть у годину негоди…» – цитують класика організатори дійства.

«Давайте дослухаємося до цих слів та будемо любити нашу державу такою, якою вона є, бо саме такою зробили її ми – прості люди – українці. Нам є за що любити нашу державу. За її славетну історію, співучу мову, родючу землю, давні традиції, гарну природу, за щиру душу українців.

Україна працьовита та славиться умільцями й майстрами своєї справи. Хлібороби, ковалі, пасічники, шахтарі, інженери, музиканти, вчителі, вчені, лікарі, будівельники, аграрії, спортсмени, військові – це наша Україна, яку ми любимо, якою пишаємося.

Ми – частка великого українського народу, працьовитого, миролюбного, талановитого. Попри все, продовжуємо творити, бо не можемо по-іншому. Своєю працею плекаємо любов до України у всьому світі. Потрібно любити рідну Батьківщину. Безумовно. Щиро. Безмежно. І наша любов зможе творити дива!

Премія «Люди року» – це головна подія року, до якої прикута увага суспільства. Мета події – відзначити людей, які своєю повсякденною працею допомагають нашій країні повернути економічну стабільність та мир, які особливо сьогодні бережуть здоров’я нації.

Лауреати Премії – це люди, які пишуть новітню історію Волині, працюють на її позитивний імідж та авторитет. Люди творять сучасне і майбутнє нашої області й варті того, щоб їхні досягнення були зразком для інших, а особливо для молодого підростаючого покоління.

Україна повинна знати своїх героїв, відтак відбудеться почесне нагородження лікаря, волонтера, героя АТО/ОСС, які сьогодні стоять на передовій захисту здоров’я та миру краян.

У цілому під час дійства буде нагороджено 20 переможців номінацій, які зробили вагомий внесок у патріотичне, духовне та економічне життя нашого краю та України.

У рамках заходу традиційно відбудеться благодійна акція «Бог у серцях». Зібрані кошти будуть спрямовані на медицину. Варто відзначити, що на головній події року учасники благодійної акції отримають цінні подарунки», – йдеться в повідомленні.

До слова, організатори запрошують охочих виступити партнерами Премії «Люди року».
Вибір претендентів на перемогу в обласній Премії «Люди року. Волинь» формується двома шляхами: згідно з опитуваннями незалежних експертів та поданих заявок, запевняють організатори.

Протягом 2020 року оргкомітет Премії проводить соцопитування серед представників експертної галузевої комісії, у складі якої – керівники департаментів різних професійних сфер, науковці, громадські діячі, журналісти, політичні аналітики, відомі не лише на Волині, а й в Україні. Кожен експерт дає відповіді на відкриті питання за професійними напрямками/номінаціями.

Оргкомітет наголошує, що надати інформацію про себе чи людей, достойних звання «Людини року-2020», може кожен. Для цього потрібно до 20.08.2020 р. заповнити заявку та надіслати її дирекції Премії «Люди року».

ЗАЯВКА НА УЧАСТЬ У ПРЕМІЇ «ЛЮДИ РОКУ-2020. Волинь» (Заповніть поля)

Довідки за тел.: Луцьк (0332) 29-75-29, Київ (044) 360-40-25; е-mail: [email protected], м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 26/1.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus