USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Приготування до місцевих виборів у Ковелі

21 Жовтня 2015 07:00
На виборах 25 жовтня ковельчани обиратимуть 36 депутатів міської ради, чотирьох представників територіальної громади в обласній раді та міського голову. На передовій виборчого фронту в Ковелі працюють члени 32-х дільничних виборчих комісій. Про це повідомляє Телевізійний Центр Ковель.

Одну з дільниць, за №070997, традиційно облаштували в приміщенні палацу учнівської молоді в самому центрі Ковеля.

“На нашій дільниці 1201 виборець, згідно з попередніми списками. Дільниця хороша. В приміщенні тепло. Дирекція палацу завжди приймає нас привітно. І вибори тут відбуваються добре. Так що - ми запрошуємо виборців обов'язково прийти на вибори і віддати свої голоси за тих людей, які, на їхню думку, достойні бути депутатами”, - розповідає голова ДВК Лариса Холонюк.

Загалом місто поділене на 36 виборчих округів. Однак ДВК всього 32: окремі з них обслуговуватимуть по 2-а округи.

“Наша дільниця дуже велика — 2309 виборців згідно з попередніми списками. І ми обслуговуємо два виборчих округи. За станом на цей час у нас розподілено чергування. В нас кожен член комісії чергує. Ми отримали попередні списки. Збираємо засідання. Отримали на дільницю скриньки. На п'ятницю-суботу отримаємо бюлетені. Підготовлені ми повністю до виборів. Сподіваюсь, вибори в нас пройдуть добре...”, - каже голова ДВК Наталія Варакіна.

Вибори дають сезонну роботу не лише партійним пропагандистам та агітаторам, а й місцевим поліграфістам. Представники виборчих комісій у ці дні — часті гості Ковельської міської друкарні.

“Ми приїхали замовляти бюлетені на свою дільницю. І відповідно - скласти договір про оплату цих послуг. У нас є три виборчих дільниці”, - говорить голова Старокошарівської сільської виборчої комісії Марія Ваць.

Ми отримали замовлення від Ковельської міської та районної виборчих комісій, а також від територіальних комісій Ковельського та Старовижівського районів. За станом на сьогодні згідно з планом вже передали бюлетені міській виборчій комісії і районній. Зараз згідно з планом в нас друкуються бюлетені для сільських виборчих комісій Ковельського та Старовижівського районів. Згідно з термінами ми встигаємо. Ніби все йде добре. Бюлетені вчасно передамо сільським виборчим комісіям. Порушень ніби поки ніяких немає. Все добре”, - розповідає директор ТзОВ “Ковельська міська друкарня” Ірина Борейко.

Свої клопоти та завдання на виборах — у міліції. В міській виборчій комісії, де вже отримали бюлетені і зберігають їх у відповідному приміщенні, постійно чергують правоохоронці. Такі ж міліцейські пости невдовзі виставлять на кожній ДВК Ковеля та району.

Бюлетені мають видавати на виборчі дільниці 23-24 жовтня. З того часу ми беремо під цілодобову охорону всі комісії — 32 дільниці в Ковелі і 93 у Ковельському районі. І охоронятимемо їх до здачі бюлетенів у відповідні територіальні виборчі комісії...”, - розповідає начальник сектору охорони громадського порядку Ковельського МВВС Юрій Єрохін.

Ковельчани розповіли, що здебільшого ще не визначилися, за кого віддадуть свій голос. Загалом суб'єктами виборчого процесу в Ковелі є 11 місцевих осередків політичних партій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus