USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 43.10 43.40
  • PLN 9.86 10.10

«Разом до перемоги»: у волинському ліцеї зібрали 20 тисяч для ЗСУ

13 Листопада 2022 22:32
У ліцеї села Льотниче Зимнівської громади 11 листопада відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Закликом заходу стали слова «Разом до перемоги».

У благодійному заході взяли участь учні, батьки, вчителі, повідомили у закладі.

Прилавки, облаштовані кожним класом, тішили різноманітними смаколиками: солодкою випічкою, піцою, різноманітними пирогами, фруктами та іншою смакотою. Були навіть перепелині яйця та мед.

Цікавий лот на продаж виставила учениця 11-го класу Шулик Юлія – дівчина продавала кілька екземплярів книги з власними віршами.
Відвідали ярмарок не тільки батьки та вчителі, а й представники влади.

Під час заходу вдалося зібрати 20 000 грн.

«За ці кошти ми зможемо придбати щось суттєве та необхідне для українських військових! Це ще раз доводить, що разом ми – сила!» – наголошують у навчальному закладі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus