USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Рішення ЄС про призупинення спрощеного візового режиму для росіян набуло чинності

12 Вересня 2022 11:49
З понеділка набуло чинності рішення Ради ЄС про призупинення дії угоди про спрощення візового режиму з РФ.

Про це пише Європейська правда.

Громадяни Росії більше не зможуть оформлювати віз для поїздок до країн Шенгенської зони за спрощеною процедурою. Кількість нових віз для росіян має суттєво скоротитися.

Збір за оформлення візи тепер становить €80 замість €35. Крім того, буде потрібно більше документів, збільшиться час оформлення та буде обмежено видавання багаторазових віз.

ЄС наразі не вводить загальну заборону на туристичні поїздки росіян, оскільки низка країн, у тому числі Угорщина, виступили проти.

Європейська комісія наразі розглядає питання щодо вже виданих мільйонів віз росіянам.

Нагадаємо, за підсумками обговорення 31 серпня міністри закордонних справ ЄС вирішили повністю зупинити угоду про спрощення візового режиму з РФ і доручили Єврокомісії подумати, що робити з мільйонами чинних віз росіян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 12 Вересня 2022 12:19
кОрбан

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus