USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Смілива гривня»: як у Луцькому зоопарку збирають гроші для ЗСУ

13 Вересня 2022 18:46
Акцію «Смілива гривня», започатковану Національним банком, підтримали в Луцькому зоопарку. Працівники звіринця встановили дві скриньки: в одній збирають гроші на розвиток зоопарку, в іншій – на потреби ЗСУ.

Про це розповіла Суспільному директорка Луцького зоопарку Людмила Денисенко.

«Акція в зоопарку триває майже тиждень. Станом на 11 вересня для Збройних сил України зібрали півтори сотні гривень копійками, які перестали бути засобами платежу», – говорить Людмила Денисенко.
Підтримала українську армію вирішила відвідувачка зоопарку Юлія Шемейко. Жінка каже: для країни зараз важлива кожна копійка.

«Вартість копійки і вартість металу, який використовується на створення цієї копійки не збігається. Цінова вартість копійки є меншою, ніж вартість цього металу», – говорить Юлія Шемейко.
Зі слів Людмили Денисенко, Луцький зоопарк завжди долучається до всіх ініціатив, які наближають Україну до перемоги. Додає: встановити скриньки тут вирішили, бо це місце з великою прохідністю людей і кожен може допомогти.
Акція в звіринці триватиме до 31 жовтня.

Акція «Смілива гривня» – це благодійна ініціатива, мета якої об’єднати зусилля українців та зібрати кошти для допомоги українській армії. З 1 серпня по 31 жовтня 2022 року Національний банк України разом із партнерами запрошує долучитися до благодійної акції «Смілива гривня», щоб зібрати кошти на допомогу ЗСУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus