USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Волинські атовці просять пільг на ввезення авто з-за кордону

16 Червня 2017 08:41
Правління організації Спілки воїнів АТО Волині звернулося до Президента України Петра Порошенка з проханням закріпити на законодавчому рівні право учасників АТО на ввезення одного автомобіля з-за кордону без сплати передбачених законодавством платежів.

Таке рішення було прийняте під час конференції, яка відбулася 14 травня цього року. Підготувати звернення до президента доручили Правлінню організації, інформують у Спілці воїнів АТО.

Варто додати, Спілка воїнів АТО Волині одна з найбільш чисельних організацій, яка об’єднує в своїх рядах понад 6 тисяч членів.

В організації переконані, що з самого початку проведення АТО наше суспільство, віддаючи належне людям, які виступили на захист своєї Батьківщини, сформувало думку про необхідність посилення соціального захисти цих людей.

Правління організації звітується перед своїми членами та всіма учасниками бойових дій, про виконання їх доручення, надіючись на розуміння з боку органів влади.

Нагадаємо, наприкінці травня Всеукраїнський автопробіг, організований на підтримку цивілізованого ринку автомобілів відбувся у Луцьку.

У той же час, 24 травня Петро Порошенко, перебуваючи з візитом на Волині, наголосив, що схеми безмитного ввозу автомобілів та пересування ними по Україні на іноземній реєстрації будуть ліквідовуватися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 16 Червня 2017 09:19
ППЦ! Коли вже той совок вийде з країни пільг і перференцій. Де є рівні, а мають бути ще рівніші... (майже прошеніє до Путіна в кацапів) Прошеніє до царя попрошенка, чому не вимогу виконати обіцяне (тисячу в день), та виплати по кількості ліквідованих терористів і зброї? "На законодавчому рівні"... А в курсі, що це порушення Конституції? В нас прізідєнт НЕ законодавець, а хєрант! (а цей просто брига) Законотворчістю займається в Україні 450 депу-дуп у ВР. Чому не "звернутись" до депутата якого ви обирали? Спитайте в Лапи, учасник має допомагати іншим учасникам? Тільки не плодіть пільговиків, тих що існують ця держава не може забезпечити, а намагається за рахунок інших виконувати свої зобов'язання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus