USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.10

«Спортсмени талонних перегонів»: за що б’ються у сервісному центрі в Луцьку

13 Квітня 2024 09:07
У сервісному центрі в Луцьку б’ються за талони. В нерівному бою зійшлися жінки з черги і зухвалий рішала.

Той в черговий раз прийшов ухопити з терміналу вільного талона, але цього разу ухопив стусанів від жінок. Бо тим часом, коли вони стоять у черзі спозаранку, чоловік вже брав талони поза чергою і повернувся знову, повідомляє телеканал «Аверс».

Чоловіки з барсетками в сервісному центрі МВС – як у себе вдома. Щодня товчуться тут від ранку до смерканку.

Коли переступаєш поріг установи – картина незмінна: зо сто людей не зводять очей з екранів, де оголошують чергу прийому. Ще кілька десятків тримають в облозі термінал, що видає талони. Їх можна замовити і на сайті, однак то справжня лотерея, бо талонів майже нема. Зате вони завжди є у так званих рішал.

Схема, за якою вони працюють, проста. Спершу бронюють талони на сайті. Коли оголошують номер талона для прийому клієнта, той, звісно, відсутній. Усі скасовані талони повертають для повторного видавання в термінал. Тепер головне – ухопити клієнта і знати, якої миті опинитися біля терміналу.

Читати ще: Спецодяг та телефони. На Волині організували схему продажу водійських прав, як у шпигунських фільмах

У бійку, що сталася між клієнткою в черзі та рішало, довелося втрутитися працівникам сервісного центру. Вони вдали, що вперше бачать цього «спортсмена талонних перегонів».

Керівник регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Волинській області Олександр Семчишин каже, що люди самі винні, мовляв, хай не ходять до рішал і не дають їм доручень, а його підлеглі надають якісні послуги. Навіть не може пригадати, кому за два роки дали догану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Учень Показати IP 13 Квітня 2024 10:16
Це правда велика проблема в Луцькому мрео щ талонами, має бути в набагато більше інспекторів, невже це не бачить начальство? Це тягнеться вже дуже довго! Я вчився в автошколі менше часу, чим намагаюсь взяти талон!!! АБСурд. І основне ціни підняли в 20 разів за послуги! Куди йдуть гроші?
Че Показати IP 13 Квітня 2024 10:52
Екзамен на права теж здавали з найвищим сервісом - з "вібраторами".
Начальник чорт Показати IP 13 Квітня 2024 12:27
73% хай задумається
Сергій Показати IP 13 Квітня 2024 17:17
Там завжди був розсадник корупції
123 Показати IP 13 Квітня 2024 18:17
наші жінки це сила

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus