USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

«Спи спокійно, небесний Янголе»: на Волині попрощалися із Героєм Олександром Василюком

11 Березня 2023 21:02
У селі Красів Луцького району провели в останню путь воїна Олександра Василюка, який з вересня вважався зниклим безвісти.

Про це повідомили у Горохівській міській раді.

«Земля здригається від болю... Небо похмуре... Вітер віє сумом і болем... В жалобі Горохівська громада припада навколішки до землі, встеленої квітами, віддаючи останню шану справжньому сину України, нашому славному Воїну, якого сьогодні у селі Красів провели в останню дорогу.

Ряди небесного легіону поповнив ще один наш Захисник, Герой – Олександр Василюк, який загинув у селі Безіменному Херсонської області та з 19 вересня 2022 року вважався безвісти зниклим. Рідні до останнього вірили, що Олександр живий і робили усе можливе аби його знайти... Проте дива не сталося...

Вдячну пам’ять про Олександра зберігатимуть усі, хто його знав, товаришував та мріяв про щасливе майбутнє у вільній країні.

Страшна, холодна, безжальна, непідкупна війна...

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної людини, та нехай добрий, світлий спомин про загиблого Захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться в пам’яті всіх, хто знав його, любив та шанував...

Вічна пам’ять і слава Герою, який захищав рідну Україну та кожного з нас!

Усією громадою висловлюємо найщиріші співчуття рідним і близьким покійного...

Спи спокійно, наш небесний Янголе... Нехай твоя душа, Олександре, знайде вічний спочинок у Царстві Небеснім», – йдеться у дописі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Герої не вмирають!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Альп-418 Показати IP 12 Березня 2023 15:57
Сльози... Спочивай в мирі, Герой!..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus