USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Струс мозку, гематоми та синці: на Вінниччині батько жорстоко побив 3-місячного сина

31 Грудня 2021 15:22
У Вінницькій області батько в стані алкогольного сп’яніння жорстоко побив свого 3-місячного сина. Внаслідок інциденту немовля зазнало струсу мозку.

Мати намагалася захистити свою дитину, але неадекват вигнав її з хати. Про це повідомила у своєму телеграмі уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова, пише 24 канал.

«Плач немовляти викликав агресію у чоловіка, який був у стані алкогольного сп’яніння. Як результат дитина отримала струс головного мозку. Лікарі також вказують на наявність у неї гематоми на голові та синця на обличчі. Наразі дитина з матір’ю перебувають у нейрохірургічному відділенні обласної лікарні», – зазначила омбудсмен.

У поліції відкрили справу, але лише за фактом завдання легких тілесних ушкоджень неповнолітньому.

Правоохоронці прокоментували цю ситуацію і зазначили, що притягнути батька до кримінальної відповідальності можливо лише після проведення експертизи, яку планують зробити після одужання 3-місячного немовляти, а також у разі заяви матері про вчинення домашнього насильства.

Людмила Денісова звернулась до голови Нацполіції з вимогою щодо об’єктивного розслідування факту вчинення домашнього насильства щодо дитини та її матері.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Внук Показати IP 31 Грудня 2021 17:43
Надіюся його скоро хтось прибє
Сергей Показати IP 31 Грудня 2021 18:29
Батька в дурочку на стiл для дослiджень - бiльше користi буде .
В. Показати IP 31 Грудня 2021 21:53
Идиот

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus