USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Суд не випустив Дмитра Москвича з-під варти

28 Травня 2009 13:10
У судовому розгляді резонансної справи обвинуваченого у хабарництві депутата Луцькради Дмитра Москвича оголошено перерву до 10 червня. Про це 28 травня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Опісля вивчення відеозаписів затримання депутата Луцької міськради Дмитра Москвича та відтворення 13 лютого передачі йому коштів від потерпілої Наталії К. захист оголосив клопотання про зміну щодо підсудного міри запобіжного заходу. За даними захисту, Дмитро Москвич де-факто 4 місяці відбуває покарання за злочин, за який ще не засуджений. Стан здоров’я депутата незадовільний. Він відірваний від роботи та родини. Тому захист запропонував змінити утримання під вартою на грошову заставу або підписку про невиїзд .
 
Натомість держане обвинувачення сказало, що запобіжний захід обрав Луцький міжрайонний суд із метою об’єктивного розгляду справи і запобіганню тиску та потерпілу. На думку держобвинувачення, зміна міри запобіжного заходу може негативно відбитися на подальшому розгляді справи. Зрештою суд встановив, що клопотання захисту в задоволенні не підлягає, оскільки зокрема суду не надано вагомих доказів, що Дмитро Москвич потребує лікування поза межами СІЗО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вінстон Показати IP 28 Травня 2009 13:48
"Вор должен сидеть в тюрьме"
Анонім Показати IP 28 Травня 2009 14:03
Дружня порада: не кидайтесь словами!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus