USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Син зарізав батька. Подробиці

24 Грудня 2011 13:37
Волинянин Михайло, який убив ударом ножа в груди власного батька, намагався інсценізувати, що злочин скоїв хтось інший.

Про це пише газета Волинь-нова.


«ВН» уже повідомляли, що до Ковельського міськрайвідділ внутрішніх справ надійшло повідомлення з села Старі Кошари про те, що у власній оселі з ножовим пораненням у груди виявлено труп 52-річного господаря Івана Головія.


Слідчо-оперативну групу міліції зустрів син покійного Михайло, який розповів, що саме він першим побачив убитого батька. У ході встановлення обставин загибелі чоловіка, опитування рідних підозра впала саме на 28-річного сина Івана Головія.

Але Михайло спочатку заперечував свою причетність до злочину. І лише вранці під тиском неспростовних доказів зізнався, що під час чергової сварки, коли ні матері, ні сестри не було вдома, будучи напідпитку, він ножем вдарив батька.

Коли ж зрозумів, що той помер, то вирішив інсценізувати убивство кимось іншим. Нині підозрюваний у вчиненні цього тяжкого злочину перебуває під вартою. Проти нього порушено кримінальну справу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Справедливий Показати IP 24 Грудня 2011 14:02
ВВести смертну кару для таких. НЕгайно
Юра Показати IP 24 Грудня 2011 19:38
хех.. цікава назва матеріалу.. тільки вдумайтесь: "Син зарізав батька. Подробиці" Можна було додати ще: "Чіткий алгоритм дій")))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus