USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

У ліцеї на Волині відкрили меморіальні дошки чотирьом загиблим воїнам

22 Листопада 2023 10:22
У Переспівському ліцеї відкрили меморіальні дошки загиблим воїнам Матвію Оверчуку, Арсену Заруцькому, Ігорю Козачуку та Павлу Лавренюку.

Бійці, які загинули, захищаючи Україну, навчалися у цьому ліцеї, розповіла Суспільному директорка навчального закладу Ольга Нечипорук.

26-річний Матвій Оверчук мав родину – дружину та сина. Пішов захищати Україну торік у березні як солдат-стрілець мотопіхотного батальйону 10-ї бригади, загинув 22 червня 2022 року під Лисичанськом.
Арсен Заруцький на позивний Поляк пішов воювати стрільцем-гранатометником. Його життя обірвалося 31 грудня минулого року поблизу Соледара на Донеччині.
Павло Лавренюк віддав життя на війні у 30-річному віці. Не маючи досвіду строкової служби, пішов захищати країну. Мав проблеми зі здоров’ям, розповіла матір загиблого Світлана. Її син був бойовим медиком у складі 501-го окремого батальйону морської піхоти, загинув цьогоріч 6 вересня в Опитному Донецької області.
Вшанували памʼять побратими загиблого 49-річного військового Ігоря Козачука, у минулому також випускника Переспівської школи. Військовий Микола каже: служили пліч-о-пліч. Згадує: у цивільному житті Ігор був кіномеханіком та разом із дружиною виховував трьох доньок.
Загинув старший сержант Ігор Козачук 18 травня цього року поблизу Часового Яру на Донеччині. Директорка ліцею розповіла, що він під час ворожого обстрілу спочатку сховав в укриття побратимів, а сам заходив останнім. Тоді ворожа куля обірвала його життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus