USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцькій міськраді – нова депутатка

31 Жовтня 2023 10:26
Депутаткою Луцької міської ради замість Юрія Моклиці, який склав мандат, стала Алла Бабула.

Про це стало відомо 31 жовтня на засіданні сесії Луцької міської ради.

Як інформувала голова Луцької міської виборчої комісії Волинської області Марія Парфенюк, відповідно до списку партії «Європейська солідарність» наступним є Артем Запотоцький, який є чинним депутатом Волинської обласної ради.

Тому депутаткою міськради стала наступна в партійному списку Алла Бабула. Її було зареєстровано як обранку громади. Вона отримала депутатське посвідчення.

Алла Бабула – громадянка України, 1969 року народження, вчителька луцької школи № 27.

Нагадаємо, представник фракції «Європейська Солідарність» у Луцькій міськраді Юрій Моклиця офіційно достроково припинив повноваження депутата наприкінці червня 2023 року. Юрій Моклиця раніше розповідав, що до такого кроку його спонукало те, що він фізично не може виконувати свої обов’язки, адже служить в лавах ЗСУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 31 Жовтня 2023 10:51
Моклиці - повага. Пішов і служить. Скільки ще депутатів Луцької міської ради і Волинської обласної ради вчинили так само? Що всі інші хворі? А керувати здорові?
Анонім до Анонім Показати IP 31 Жовтня 2023 12:33
Депутати вважають, що воювати мають лише ті, в кого похилились хатки - хлопці від плуга і борони.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus