USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.15
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку активніше викривають хабарників

23 Липня 2015 14:45
У Луцьку почастішали випадки викриття хабарників та посадовців, які зловживають становищем.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 23-го липня.

Начальник Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз запевнив, що у цей непростий перехідний період для правоохоронців, коли відбувається реформа, міськвідділ готовий належно забезпечити порядок у місті.

Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляли про те, що міліція Луцька тісно співпрацює з «Вартою порядку». Відтак, луцькі вулиці щовечора спільно патрулюють правоохоронці, представники громадського формування «Варта порядку» та деякі активісти. Направду, в цьому альянсі кожна зі структур, доповнюючи один одного, виконує передбачені законом функції. Якраз системна співпраця дозволяє відчути ефективність цієї роботи.

«Цього року вже більше 30 порушників затримали на хабарництві. Для порівняння, торік не було фактів хабарництва", - запевнив начальник луцької міліції Ігор Муковоз.

Члени постійної комісії, своєю чергою, зауважили, що не варто говорити про те, що хабарництва у місті не було в 2014-му році, просто цих фактів не виявляли.

"Також відкрили 59 справ щодо службового зловживання, торік було лише 5. Показники нашої роботи зросли й щодо інших напрямків. Ми готові забезпечувати у місті порядок», - додав Муковоз.

Нагадаємо, 12 лютого 2015 року Верховна Рада проголосувала за законопроект № 1550 про «малу реформу міліції». Цим Законом усунули дублювання функцій в діяльності УБОЗ МВС, транспортної міліції, уповноважених органів внутрішніх справ у справах дітей, які фактично виконують функції, що належать до компетенції блоку кримінальної міліції та міліції громадської безпеки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 23 Липня 2015 14:49
А можна АКТИВНІШЕ виявляти ХАБАРНИКІВ в ОСВІТІ? Скільки можна ПРОДАВАТИ дипломи (навіть атестати) і на цьому наживатися?
дідо Показати IP 23 Липня 2015 15:51
На роботу влаштуватися в пікуваььний. заклад тобто на швидку допомогу фельдшером треба заплатити головному лікарю 1000доларів(це буде декретна ) ставка і всі це знають!
Умник Показати IP 23 Липня 2015 15:52
А ты ещё пойди с этими купленными дипломами найди работу без "хАбАрЯ"
брошка Показати IP 23 Липня 2015 16:22
А хіба від того, що міліція і Варта порядку патрулюють спільно вулиці зменшилася злочинність.... меньше обкрадають квартири, викрадають дорогі автомобілі, меньше пяних людей на вулиці ??? не розказуйте про своє "геройство", а робіть справу і аргументуйте фактами...
Укроп Показати IP 23 Липня 2015 16:26
коли вже візьмуть за дупу хабарника Коноплянюка - завідувача гастроентерологічним відділенням міської лікарні №2. всі знають що він повний профан у медицині, але ділиться і гребе не слабо. може пора покласти край свавіллю???
адекват до Укроп Показати IP 23 Липня 2015 19:06
ти скільки йому конкретно дав!!!лікар не депутат і не прокурор державу не розвалить
911 Показати IP 23 Липня 2015 19:41
Найбільше хабарників у податковій міліціі, чому влада не реагуе ? Вже беруть десятками тисяч доларів хабарі. Залякують підпртемців слідчі з податковоі міліцііі особливо перебіжчики з рівненськоі області, кажуть що вони тут не надовго тільки щоб заробити і втікти назад у Рівне на вищі посади.
Юрек Показати IP 24 Липня 2015 15:28
В городі бузина, а в Києві Дядько. Яке відношення має варта порядку до викриття хабарництва? Або Муковоз (фізкультурник) дилетант, вбо автор щось не те "зморозив". Про викриття хабарництва можна говорити тільки після вироку суду, а не "кукурікати" коли ще теля в д.....
Пацик Показати IP 24 Липня 2015 19:44
ЯКЕ ВІДНОШЕННЯ МУКОГОН МАЄ ДО ХАБАРНИЦТВА, ДСБЕЗ УЖЕ ОКРЕМИЙ ПІДРОЗДІЛ В УПРАВЛІННІ МВС. НЕМА ЧИМ ПОХВАЛИТИСЯ ПРО РОБОТУ МІСЬКВІДДІЛУ, КВАРТИРИ ОБКРАДАЮТЬ, НА ВУЛИЦЯХ ХОДИТИ ГРОМАДЯНАМ НЕБЕЗПЕЧНО, А ВІН ПРО ЯКІСЬ ХАБАРІ МЕЛЕ. НЕКОМПЕТЕНТНИЙ...
НоНа Показати IP 25 Липня 2015 01:01
Скоро його доля так само складеться! Не може все життя людина гребти-гребти під себе, а розказувати, що іздить на Ауді 96 чи 97 р.н.. Скоро волиньські новини про це напишуть, і не тільки він буде в цьому списку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus