USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку на ринку жінка продавала сурогатний алкоголь: як її покарали

16 Березня 2024 18:57
Майже 14 тисяч гривень штрафу заплатить жінка, яка не вперше попадається на торгівлі сурогатним алкоголем. Відповідну постанову ухвалив Луцький міськрайонний суд.

З матеріалів справи відомо, що торік 29 грудня на території ринку «Лучеськ» на проспекті Відродження, 1 Євгенія Д. здійснила продаж прозорої рідини з різким запахом спирту в пластиковій тарі ємкістю 0,5 л.

Таким чином жінка порушила вимоги ч.4 ст.156 КУпАП, вчинивши правопорушення повторно.

Євгенія Д. визнала свою вину та розкаялася у вчиненому. Вона просила суворо її не карати і розстрочити виконання постанови.

Читати ще: У Луцьку жінку, яка незаконно продавала алкоголь на ринку «Лучеськ», оштрафували на 7 тисяч

У підсумку суд оштрафував правопорушницю на 13600 гривень, постановивши конфіскувати предмети торгівлі та виручку, отриману від їх продажу. Оплату штрафу розстрочили на дванадцять місяців.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 17 Березня 2024 05:08
Підтверджую! Саме з цієї точки постійно ведеться торгівля алкоголем, а місцевий бомонд там купивши, потім засерає всю прилеглу територію. І так роками. І всі все знають. Може знайдеться герой, що жбурне їй гранату?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus