USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку переселенки зі сходу створять культурний осередок

14 Березня 2015 10:36
Власну історію успіху розповіла художниця з Луганська Марина Ткачова, сім’я якої переїхала до Луцька влітку 2014 року. Тут вона вже започаткувала дитячу театральну студію “Бяка-Закаляка”, відчула натхнення. Наразі в арт-галереї “Луцьк” експонується виставка її графічних робіт з символічною назвою “Дерево до неба”.

Учасники зустрічі висловили вдячність лучанам за підтримку, турботу та допомогу, яку відчувають повсякчас. У захопленні переселенці і від міста, його затишності та комфортності для проживання.

На завершення заходу учасники прийняли рішення про об’єднання в громадський культурний осередок задля активнішого спілкування та співпраці, а також творчої самореалізації.

Участь у заході взяла начальник управління культури Тетяна Гнатів, яка побажала присутнім не втрачати віри, впевнено дивитися в майбутнє і запросила долучатися до культурно-мистецького життя нашого міста, відвідувати заклади культури, оскільки мистецтво, творчість, як ніщо інше, допомагають адаптуватися, долати будь-які перешкоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus