USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

У Луцьку продовжили маршрут №10

23 Листопада 2021 11:29
Тимчасовий перевізник у Луцьку отримав право продовжити маршрут №10, який пролягав з вулиці Карбишева (Академія рекреаційних технологій і права) до вулиці Окружної. Відтепер автобус курсуватиме до вулиці Потебні.

Про це стало відомо під час позачергового засідання виконкому 23 листопада.

Як повідомив виконувач повноважень начальника відділу транспорту Луцької міської ради Олександр Середа, до міської ради звернувся тимчасовий перевізник, який до оголошення конкурсу працював на маршруті №10.

З його слів, перевізник виявив бажання перевірити, яким буде пасажиропотік на вулиці Окружній. Але виявилось, що на вулиці Потебні взагалі відсутній міський транспорт, хоча наявні зупинки, яким користується приміський транспорт.

Члени виконкому ухвалили рішення внести зміни до договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом у Луцьку, умови якого обов’язкові для виконання від 3 листопада 2021 №110-Т, і тимчасово продовжити маршрут №10 до вулиці Потебні.

Раніше маршрут №10 пролягав так:

- у прямому напрямку: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Богдана Хмельницького, Гнідавська, Станіславського, Бенделіані, Дружби Народів, Окружна;

- у зворотному напрямку: Окружна, Дружби Народів, Бенделіані, Станіславського, Гнідавська, Данила Галицького, Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Київський м-н, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева.

Як повідомляли, нещодавно у Луцьку на маршрут №10 виїхали сучасні комфортні автобуси.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
гепезенянин Показати IP 23 Листопада 2021 12:01
як пролягав маршрут раніше ви написали,а яким чином буде продовжений до потебні,чому не повідомили?
Лучанин Показати IP 23 Листопада 2021 13:40
Маршрут пролягав до Окружної, далі продовжили до Потебні. До початку Потебні, до кінця Потебні, де кінцева зупинка, де він розвертається? Аби щось?
Михайло Показати IP 23 Листопада 2021 15:56
Пасажири їздити маршрутом, якого не стане, не будуть. Необхідно написати про новий маршрут. Тоді читачі ВОЛИНСЬКИХ НОВИН будуть цінити працю журналістів і подану ними інформацію.
Смл Показати IP 23 Листопада 2021 17:57
Нехай їде не 10а має бути тройка 3 то добре ане 10 Бо тройка довга дорога і постійно багато людей
євген Показати IP 27 Листопада 2021 17:12
кінцева зупинка по вул.Потебні , там де раніше був свинячий ринок. Зараз будується Вірменська церква.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus