USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

У Луцьку в пенсійному фонді чоловік намагався порізати вени. Оновлено

9 Травня 2024 17:12
Надзвичайна подія трапилася 9 травня у Луцьку в пенсійному фонді. Чоловік у приміщенні структури намагався завдати собі тілесних ушкоджень.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці, які розповіли, що чоловік поводив себе агресивно, конфліктував та намагався порізати собі вени. На щастя, вчасно приїхали правоохоронці і завадили йому.

Завідувач оперативно-диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік зазначив, що виклик про подію надходив у швидку. Медики надали чоловіку необхідну допомогу та доставили його у медичний заклад.

У пресслужбі ГУНП у Волинській області розповіли, що дійсно сьогодні у пенсійному фонді 48-річний лучанин намагався завдати собі тілесних ушкоджень. Поліцейські запобігли цьому та доставили чоловіка до спеціалізованого медичного закладу.

Зазначимо, раніше у поліції повідомили, що подія сталася у сервісному центрі МВС.

Наразі триває перевірка за цим фактом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
читач Показати IP 9 Травня 2024 20:02
Пенсійний фонд---сама брехлива і гнила установа.Працівники збрешуть людям в очі і не зморгнуть.Без судів зароблені пенсіі в повному обсязі ніхто не заплатить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus