USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку водій Mercedes під наркотиками та без прав катався містом у комендантську годину

15 Лютого 2024 08:10
За повторне керування авто у стані сп’яніння та без водійського посвідчення Луцький міськрайонний суд оштрафував водія Mercedes на 51 тисячу гривень та на десять років заборонив керувати транспортними засобами.

Як ідеться у постанові, водія Mercedes-Benz CLK 200 Володимира Б. зупинили минулого року 22 грудня близько першої години ночі на проспекті Відродження, 50.

У чоловіка були ознаки наркотичного сп’яніння: розширені зіниці, які не реагували на світло, підвищена жвавість ходи та мови, неприродна блідість. Від проходження огляду Володимир Б. відмовився.

Читати ще: На Волині за кермом KIA зупинили військовослужбовця під наркотиками: як його покарав суд

Окрім цього, з’ясувалося, що правопорушник сів за кермо, будучи раніше позбавленим права керування транспортними засобами.

Докази підтвердили вину Володимира Б. у вчинені правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 126 та ч. 3 ст. 130 КУпАП. Попри те, що на розгляд справи водій не прийшов, суд оштрафував його на 51 тисячу гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на десять років.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
1234 Показати IP 15 Лютого 2024 09:24
таких ТЦК не чіпає....... а нормальних винищує, як поголів'я скота.
Лучанин Показати IP 15 Лютого 2024 12:32
Так він вже катався позбавлений права керування і знову його позбавили. Питання: буде ця людина і далі сідати за кермо, чи законослухняною буде їздити тролейбусом? Думаю, відповідь очевидна. Суддям в таких випадках потрібно жорсткіші рішення приймати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus