USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

У Луцьку витратять 2,5 мільйона на каналізаційні роботи

10 Квітня 2018 14:26
Очистку мереж зливової каналізації, заміну низки люків та оновлення каналізаційних колодязів планують здійснити у Луцьку цьогоріч. На всі роботи загалом необхідно 2,5 мільйона гривень.

Відкриті торги на визначення виконавця каналізаційних робіт у місті відбуваються через електронну систему «Prozorro».

Відповідно до тендерної документації, роботи передбачають нарізання швів при площі покриття, що ремонтується, розбирання бортових каменів, установлення бетонних i залiзобетонних бортових каменiв при iнших видах покриттів, розбирання асфальтобетонних покриттів, покриттiв та основ брукiвки з булижного каменю вручну. Крім того, передбачено перекладання горловин колодязiв цегляною кладкою, укладання каналiзацiйних безнапiрних труб дiаметром 315 мм загальною протяжністю 160 метрів, приєднання каналiзацiйних трубопроводiв до iснуючої мережi в сухих ґрунтах, очищення вручну водовiдвiдних канав вiд бруду та смiття протяжністю 1,2 кілометра, вiдкачування мулу з оглядових каналiзацiйних колодязiв, очищення дощових колодязiв вручну з застосуванням механiзму МОК на базi трактора Т-25, прочищання каналізаційних колекторів каналопромивальною машиною тощо.

Також передбачене встановлення 70 люків, у тому числі, чотирьох з гратами для дощоприймального колодязя, 4 важких для колодязiв та 62 чавунних люків, а також встановлення 50 решіток, обслуговування каналізаційно-насосних станцій на вулиці Дорошенка,1а та проспекті Відродження,14, відеообстеження мереж зливової каналізації у шести місцях.

Замовником робіт виступає департамент житлово-комунального господарства Луцької міськради. Очікувана вартість становить 2,5 мільйона гривень. Тендерні пропозиції прийматимуть до 18 квітня, а розпочнуть аукціон 19 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus