USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

У Луцьку запалюватиме Олег Скрипка

29 Вересня 2023 15:35
Олег Скрипка з піснями нашого часу та хітами гурту «ВВ» 6 жовтня виступить у Луцьку. Захід відбудеться в РЦ «Промінь» о 19 годині.

Музикант-мультиінструменталіст, вокаліст, композитор, лідер культового гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка, аби підтримати українських бійців на передовій, лише впродовж минулого місяця виступив з 4 концертами під Бахмутом, де просто зараз йдуть запеклі бої.

«Сьогодення нагнітає страху! Та ми на фронті мужності і духу високого, з арсеналом пісень сучасності та козацької героїки міцно тримаємо позиції. Співаймо, як співали вчора та у давнину, – з відкритим серцем. Наші пісні – велика об‘єднуюча сила духу та наснаги. І там, де пісня – нема місця страху. Там, де нема страху, вирує любов!

Шануймо наших героїв: живих, мертвих і ще ненародженних!

Ми об‘єднуємося радіти життю на користь ЗСУ. У прифронтовій атмосфері, бо лінія фронту проходить у душі і волі кожного із нас. Слава Україні!» – каже сам Олег Скрипка.

Для лучан у новому звучанні лунатимуть хіти «Весна», «День народження» , «Країна мрій» та патріотичні пісні військового часу.

«Встигніть купити квитки і приєднуйтесь до компанії сильних та незалежних українців!» – наголошують організатори.

Окрім того, на шанувальників творчості Олега Скрипки, які сьогодні, 28 вересня, придбають одразу два квитки на концерт, чекає приємний бонус – третій квиток вони отримають у подарунок.

«Концерт для всієї родини, бери рідних і приходь. Охочих багато, тому не зволікай!» – закликають організатори.

Квитки на концерт можна придбати онлайн – https://bit.ly/Skrypka_Luck
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Glover Показати IP 26 Вересня 2023 13:04
Не подобається, не піду.
Тур Показати IP 29 Вересня 2023 16:20
не цікаво
дідо Показати IP 29 Вересня 2023 17:31
супер...класика..обовязково піду...
Патрiот до дідо Показати IP 29 Вересня 2023 18:26
Класика чого? Крику? Дебiлiзму на сценi?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus