USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.65 9.85

У Нововолинську підготували озеро до купального сезону. Фото

12 Червня 2023 20:17
У Нововолинську на початку червня стартував купальний сезон. До відкриття сезону комунальники очистили дно озера, покосили траву, завезли пісок, оновили альтанки та пофарбували пляжні роздягальні. Також встановили інформаційні таблички.

Про це повідомляють у Нововолинській міськраді.

Вода у водоймі за мікробіологічними показниками відповідає нормам. Аналізи води проводять раз на два тижні.

За безпекою на озері слідкують рятувальники. Вони пройшли відповідне навчання у Луцьку. Рятувальний пост забезпечений усім необхідним: човном з веслами, біноклем, рятувальними колом, дошками та жилетами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нейтрал Показати IP 13 Червня 2023 01:35
Це як так розповідати про водойму і не описати яка його назва і координати.сором за таку статтю.дякую за гарну інформацію.але це як сказати що в луцьку відкрився новий гарний басейн а ви люди думайте де?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus