USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

У США померли найстаріші в світі сіамські близнюки: їм було 62 роки

14 Квітня 2024 00:20
В американському штаті Пенсильванія померли найстаріші у світі сіамські близнюки Лорі та Джордж Шаппелли. Їм було 62 роки.

Про це повідомляє Книга рекордів Гіннеса, передає УП. Життя.

Серце близнюків зупинилося 7 квітня, коли вони перебували в лікарні Університету Пенсильванії. Причину смерті не вказують.

Лорі та Джордж народилися 18 вересня 1961 року. Медики давали невтішні прогнози щодо їхнього життя, оскільки у близнюків частково зрощені черепи, які мали спільні життєво важливі кровоносні судини та 30% мозку. За словами лікарів, сіамські близнюки не мали дожити до 30 років.
Читати ще: Одне серце на двох: в Індії народилися унікальні близнюки

Вони стали першими у світі одностатевими близнючками, які ідентифікували себе по-різному. У 2007 році Джордж визнав себе трансгендером й почав представлятися чоловіком.

Раніше він мав ім'я Ріба на честь співачки Ріби Макінтайр, оскільки йому не подобалося, що пестливе Джоді римується з ім’ям сестри – Лорі.

Близнюки жили у двокімнатній квартирі в Пенсильванії. У кожного з них була своя кімната. По черзі вони ночували в кожній з них й намагалися жити власним життям.

Читати ще: У США померли найстаріші сіамські близнюки в світі

Також вони по черзі займалися різними хобі.

Приймаючи душ, вони використовували шторку – поки один мився, інший стояв біля ванни.

Щоразу, коли їх запитували, чи хотіли б вони коли-небудь розлучитися, Лорі та Джордж завжди відповідали: «Ні».

У 2015-му Лорі та Джордж стали найстарішими в історії сіамськими близнюками.

У сіамських близнюків залишилися батько, шестеро братів і сестер, кілька племінників і племінниць, а також чимало друзів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus