USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10

У трьох областях Росії заявили про атаку дронів

7 Вересня 2023 10:22
У трьох областях Росії заявили про атаку безпілотників. Вночі та вранці 7 вересня БПЛА намагалися атакувати об’єкти на території Московської, Ростовської та Брянської областей.

Про повідомляють Telegram-канали, передає Кореспондент.

Так, о 3:42 засобами російської ППО був збитий безпілотник у підмосковному Раменському. Внаслідок падіння уламків вибило вікна у житловій багатоповерхівці. Ніхто з людей не постраждав. Аеропорти Москви вводили часткові обмеження на польоти, наразі вони працюють штатно.

Зазначається, що близько третьої ночі дві БПЛА були знищені в Ростові-на-Дону: один впав у західній частині міста, другий – у центрі, після чого почалася пожежа і прогримів потужний вибух. Пошкодження отримали кілька будинків та автомобілів, постраждала одна людина.

Внаслідок ще однієї атаки дрона у сусідньому Батайську пошкодження отримав двоповерховий гостьовий будинок. Ніхто не постраждав.
Крім цього, БПЛА вночі та вранці тричі намагалися атакувати Брянську область. Усі безпілотники було збиті, внаслідок падіння одного з них у районі залізничного вокзалу в Брянську посікло осколками кілька автомобілів, пошкоджено будівлі вокзалу. Люди не постраждали.

Російська влада вже традиційно звинувачує в атаці Україну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
CHALLENGER 2.5 Показати IP 7 Вересня 2023 16:58
Не звертайте увагу-це терористи,методи iхнi.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus