USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10

У центрі Луцька реконструюють приміщення під кафе та офіси

7 Травня 2019 08:44
Реконструкцію здійснюватимуть на ділянці поблизу центрального входу в парк імені Лесі Українки в Луцьку.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування реконструкції кафе під кафе та офісні приміщення на вулиці Парковій, 13 йдеться у наказі управління містобудування та архітектури Луцької міськради.

Замовником виступає громадянин Сергій Абрамов. Цільове призначення земельної ділянки – для будівництва та обслуговування кафе та офісу. Відповідно до містобудівних умов та обмежень, граничнодопустима висотність від поверхні землі (мощення) до рівня конструктивної частини будівлі – 11 метрів, максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 36%. Реконструкцію кафе запроектовано всередині кварталу. Частина ділянки розташована на рельєфі поверхні з ухилом та підтоплених територіях.

Вказана ділянка площею 0,0759 гектара була передана у приватну власність для будівництва та обслуговування кафе та офісу. Відповідно до генплану Луцька, частина ділянки віднесена до зони існуючої садибної забудови, частина – до території зелених насаджень загального користування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 7 Травня 2019 10:08
Суперечить генеральному плану міста ! Чекає така сама доля, як і дитяче кафе Рожанської ! Самі що не є дерибан зелених зон !
нострадамус Показати IP 7 Травня 2019 10:17
кафе "Козяче болотце",,,
Лучанка Показати IP 7 Травня 2019 11:34
Каскад фонтанів та нижній фонтан також потребує капітального ремонту або реконструкції. Зробили колись таке урод****, яке зовсім не вписується в ландшафт. Квіткові клумби колись були у 100 разів гарніші!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus