USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.85

У центрі Луцька водій Volvo в’їхав у припаркований Citroen та втік: винуватця ДТП оштрафували

9 Грудня 2023 23:35
У Луцьку за втечу з місця ДТП судили водія легковика Volvo: на одній з центральних вулиць він в’їхав у припарковане авто та втік.

Про це йдеться у постанові Луцького міськрайонного суду.

ДТП трапилася 20 жовтня близько 14 години на вулиці Богдана Хмельницького, 4. Водій Volvo S90 Володимир М. під час руху заднім ходом наїхав на припаркований Citroen Grand C4 Picasso.

Автомобілі отримали механічні пошкодження, але керманич Volvo вирішив покинути місце зіткнення, не повідомляючи правоохоронців.

Читати ще: Лучанину протаранили припарковане у дворі авто та втекли: як у такому випадку отримати компенсацію

Володимир М. на судове засідання не з’явився. Однак його вину підтвердили протокол про адміністративні правопорушення, схема місця ДТП, письмові поясненнями водія Citroen та фотознімки.

Суд оштрафував правопорушника на 3400 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus