USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

У Туреччині затримали підозрюваного у вбивстві студенток в Харкові

5 Січня 2019 21:20
Громадянина Туреччини, підозрюваного у вбивстві двох своїх землячок, які навчалися в Харківському національному університеті ім. В.Каразіна, затримано в Стамбулі.

Про це повідомив «Інтерфакс-Україна» почесний консул Республіки Туреччина в Харкові Володимир Білий.

«У Стамбулі його сьогодні (в суботу, – ред.) затримали. Наскільки знаю, на кладовищі. Він був озброєний», – сказав Білий.

Він не зміг відповісти на питання, що буде з затриманим, але зазначив, що Туреччина не видає своїх громадян.

У відділі комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області повідомили, що поки не мають інформації про затримання підозрюваного.

3 січня в Харкові в орендованій квартирі на вулиці Валентинівській знайшли вбитими 2 іноземних студенток. У них були перерізані горла. Дівчата ще від 31 грудня 2018-го не відповідали на телефонні дзвінки. Відомо, що на навчання приїхали з Туреччини і разом орендували 2-кімнатну квартиру. Дівчат звали Букет і Зейнеп. Одна родом з Ізміра, друга – із Хатайя. Ймовірний убивця – колишній хлопець однієї з них.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus