USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

У Володимирі попрощалися з загиблим у бою Героєм

9 Березня 2022 18:29
9 березня у Володимирі провели в останню путь лейтенанта Юліана Гимона, який загинув в бою за незалежність України.

Про це повідомляють на сторінці Володимир-Волинської громади у Фейсбуці.

22-річний Герой навчався у НВК № 3-ліцеї, минулого року закінчив Національну академію сухопутних військ. Був талановитим музикантом, спортсменом і справжньою гордістю своїх батьків. 5 березня загинув у бою в Одеській області.

Попрощатись з бійцем прийшли рідні, близькі, друзі, однокласники, побратими та чимало містян. З прощальним словом виступили єпископ Володимир-Волинський і Турійський Матфей, священнослужителі, міський голова Ігор Пальонка та голова районної ради Віктор Хиць.

«Вкотре уся громада сумує, адже ворожі кулі забрали життя Героя України Юліана – молодого хлопця, який хотів жити, про щось мріяв, думав, надіявся, але,

на жаль, загинув від руки ворога, який прийшов на нашу землю. Сьогодні ми дякуємо батькам за сина, дякуємо всім, хто боронить волю та незалежність нашої держави. Це важка ціна того, щоб Україна існувала, щоб наш народ був визнаний у всьому світі. Наразі ми усі єдині у боротьбі з російським окупантом, і обов’язково помстимося за смерті наших воїнів та патріотів. Вічна пам’ять Герою,

Слава Україні!», – зазначив у прощальному слові міський голова Ігор Пальонка.

Поховали 22-річного військовослужбовця на Федорівському кладовищі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Українка Показати IP 10 Березня 2022 17:01
Щире співчуття і подяка батькам і родичам за сина, воїна, героя!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus