USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Сім’ям загиблих військових з Волині виділили 100 тисяч

11 Березня 2022 16:09
По 100 тисяч гривень отримають сім'ї волинських військовослужбовців Андрія Нікончука та Юліана Гимона, які загинули у війні з російськими окупантами.

Про це повідомили на сторінці Володимир-Волинської територіальної громади.

11 березня у Володимир-Волинській міській раді відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Читати ще: У бою з російським окупантом загинув 22-річний лейтенант з Волині

Як поінформувала начальник управління бюджету та фінансів Оксана Субицька, відповідно до розпорядження Волинської обласної військової адміністрації, до бюджету громади надійшли кошти для надання матеріальної допомоги сім'ям загиблих військовослужбовців, які брали участь у відбитті агресії Російської Федерації проти України.

Таким чином, по 100 тисяч гривень отримають сім'ї військовослужбовців Андрія Нікончука та Юліана Гимона, з якими нещодавно попрощалась наша громада.

Нагадаємо, прощання із загиблим солдатом 39-го зенітно-ракетного полку Андрієм Нікончуком відбулося 7 березня у Василівській церкві у Володимирі. А 9 березня у Володимирі провели в останню путь лейтенанта Юліана Гимона, який загинув в бою за незалежність України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Слідчий Показати IP 11 Березня 2022 17:39
Це копійки в порівнянні з життям,у наших можновладців автомобілі по 20к. Америки а вони копійки там підкидають,соромно ..ку.....
Олександр Показати IP 12 Березня 2022 12:12
Життя бесцінне!!коштує 100тисяч????
сергій Показати IP 12 Березня 2022 13:37
100 тисяч, це просто немає слів, життя 100 тисяч, це ганьба , це плювок у обличчя загиблих та їх родин. багато емоцій і кожен зрозуміє що це за емоціїї, де якась тварюка депутат за місяць нічого не робити отримує врази більше.
Максим Показати IP 13 Березня 2022 10:37
Раніше говорили про суми набагато більші для виплати сім'ям військовим які загибли.Говорили певно так просто.Хоча гроші не повернуть людини,і біль не згасне.Але не потрібно про свої слова забувати на рахунок великої виплати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus