USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

У Володимирі-Волинському декілька підлітків побили людей та стріляли в жінку

26 Серпня 2020 11:34
У Володимирі-Волинському група підлітків побила кількох чоловіків, понищила паркани і поштові скриньки та навіть стріляла у жінку з, ймовірно, травматичної зброї.

Сталося це 24 серпня на вулиці Князя Романа. Про це у фейсбуці написав громадський активіст Тарас Сватко, а згодом інформацію підтвердили журналістам БУГу місцеві жителі.

На камеру очевидці говорити відмовилися, бо боязко, адже молодиків знову бачили сьогодні на вулиці.

Як розповідають люди, група юнаків (близько десяти осіб) почала нищити загальний поштовий ящик, зрештою перекинувши його, пошкодила паркан. Це відбувалось близько 19:30. Однак цього їм виявилось замало, тож вони взялися бити випадкових перехожих. Коли на їхній захист вибігли жителі вулиці – почали бити і їх. Один із юнаків накинувся на жінку, яка спробувала захистити свого чоловіка. Розповідає, що він дістав пістолет та разів з 5 вистрелив у її напрямку.

На щастя, у жінку він не влучив. Ймовірно, хлопець стріляв з пневматичної зброї.

Коли приїхала поліція, то на місці залишилась лише частина з групи юнаків.
Як повідомили у поліції, правоохоронці, які прибули за викликом на місце події, встановили особи двох із порушників: це 17-річні жителі Володимира-Волинського. Правоохоронці склали адміністративні протоколи, передбачені статтями 178 (розпивання спиртних напоїв у громадських місцях), 173 (дрібне хуліганство) та 185 (злісна непокора вимозі поліцейського) КУаАП.

“Під час збору інформації працівники поліції встановили всі обставини вказаної події та її активних учасників. На даний момент працівники сектору превенції проводять перевірку виявлених фактів та причетних осіб”, – розповіли у поліції.

Про стрілянину в інформації, яка надана поліцією, згадок немає, хоча мешканка вулиці Князя Романа розповідає, що давала на місці події свідчення про це.

Як розповідає Тарас Сватко, тут, очевидно, було вчинене не тільки адміністративне правопорушення, а “чистої води кримінальна справа”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Народна прокуратура Показати IP 26 Серпня 2020 11:54
Здається, це у неповнолітніх якась нова модна тенденція, бо у Луцьку теж спостерігаю банди з 15-20 таких осолбин обох статей, які поводячть себе вкрай зухвало. Разом з тим, слід розміти, що у них необмежені права, адже полція не вправі з ним нічого зробити внаслідок нашого неймовірно ліберального законодавтсва, і малоліткам це чудово відомо.
Остап Вакарчук Показати IP 26 Серпня 2020 14:07
Остап Вакарчук до "Народна прокуратура": осолбин; поводячть; розміти; полція. Помилка на помилці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus