USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 39.95 40.20
  • PLN 9.95 10.15

У Володимирі виділили понад 2 мільйони на потреби військових

8 Травня 2022 00:24
6 травня члени виконавчого комітету Володимира під час засідання ухвалили рішення про виділення понад 2 млн грн на потреби військовослужбовців.

Про це інформують на сторінці громади у Фейсбуці.

Зокрема, під час засідання члени виконкому заслухали начальника відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної і мобілізаційної роботи, цивільного захисту, надзвичайних ситуацій та охорони праці Володимира Атаманчука. Він повідомив, що до виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради надійшло два звернення від командування військової частини, яка дислокується у Володимирі, щодо виділення фінансування на придбання військової форми для захисників та ритуальної атрибутики для загиблих військовослужбовців.

Члени виконкому одноголосно підтримали рішення щодо виділення 1 мільйона 794 тисяч гривень на пошиття форми та 500 тисяч гривень на придбання поховальної атрибутики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus