USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

У закладах освіти Горохівщини встановили комплекти для сортування сміття

11 Жовтня 2023 20:26
У закладах освіти Горохівської громади встановлено комплекти ящиків для сортування твердих побутових відходів. Цей крок спрямований на покращення екологічної ситуації та навчання молодого покоління важливим аспектам сортуванню відходів та їх переробки.

Про це інформують у міськраді.

Завдяки пілотному проєкту, що передбачав встановлення 10 комплектів для сортування в місцевих навчальних закладах, учні та вчителі тепер мають змогу відокремлювати папір, скло, пластик та метал. Цей проект є продовженням іншої успішної ініціативи, відомої як «Не пали, компостуй», яка проводилася в навчальних закладах громади.
Читати ще: У трьох установах в Луцьку встановили контейнери для сортування сміття. Де саме

За кошти місцевого бюджету встановлено 10 комплектів для сортування твердих побутових відходів у Горохівському ліцеї № 1, Горохівському ліцеї № 2, Звиняченському, Мирненському ліцеях, Ощівській, Скобелківській, Холонівській гімназіях, а також в ЗДО «Казка», «Сонечко» та «Скобелка».

«Горохівська міська рада докладає зусиль для створення більш чистого та здорового оточуючого середовища, а також навчає молоде покоління цінностям відповідального відношення до природи. Завдяки цим заходам, майбутні покоління матимуть можливість наслідувати екологічно свідому поведінку та дбайливо ставитися до навколишнього світу», – повідомили в громаді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus