USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

В Україні попрощалися з військовими, які загинули в авіакатастрофі

31 Березня 2017 10:33
У Львові та Полтаві поховали військовослужбовців, які загинули в авіакатастрофі під Краматорськом, повідомляє 24 канал.

У Львові в останню путь проводжали 54-річного Віктора Калитича. Чоловік очолював центральне ракетно-артилерійське управління Збройних Сил і був одним із пасажирів «Мі-2», який розбився під Краматорськом.

Віктор Калитич вийшов на військову пенсію, однак у 2015 році повернувся на службу. Спочатку тренував бійців за напрямком ракетного озброєння, а згодом його перевели у центральний апарат Міноборони.

У Полтаві вчора, 30 березня, поховали 3 бійців. Під залпи військового салюту тут попрощались з підполковником Євгеном Волошином, капітаном Дмитром Мовчаном та зі старшим лейтенантом Романом Кандулом. Вертолітники були з 18 окремої бригади армійської авіації, яка дислокується у Полтаві. Саме тут і відслужили панахиду за ними.

«Вони дуже любили небо. Ми досі не можемо повірити, що все це сталося. Але, як кажуть, льотчики не помирають – вони летять і не прилітають назад», – розповів командир вертолітної ескадрильї, підполковник Олексій Редькін.

В пам'ять про загиблих льотчиків місце прощання у Полтаві облетіли військові вертольоти.

Нагадаємо, що вертоліт Мі-2 розбився 26 березня під Краматорськом. 5 військовослужбовців, які були на борту, загинули.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
51 омбр(розформ) Показати IP 31 Березня 2017 11:04
Шановні журналісти хіба не МИ-8 мтв розбився,а МИ-2,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus