USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

В університеті імені Лесі Українки вручили дипломи докторів філософії

3 Квітня 2024 10:24
Під час вченої ради у Волинському національному університеті імені Лесі Українки відбулося вручення дипломів докторів філософії, атестата професора та почесних подяк із нагоди особистих ювілеїв.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики вишу.

Так, із присвоєнням вченого звання професора та врученням атестата професора вітали заступника декана з навчальної роботи факультету педагогічної освіти та соціальної роботи, професора кафедри теорії і методики початкової освіти Валентину Вітюк.
Дипломи доктора філософії отримали Любомир Дудурачук (Історія та археологія), Марія Семенова, Орися Харитонюк (Інституційні зміни процесів демократичної трансформації в Україні), Андрій Селезень (Синтез та дослідження властивостей органічних та неорганічних речовин), Олег Подзідзей (Економіка сталого розвитку).
Читати ще: Форум учнівського самоврядування Волині зібрав понад 300 активних школярів. Фото

Академічна спільнота ВНУ імені Лесі Українки також привітала з особистим ювілеєм декана факультету історії, політології та національної безпеки, професора Ярослава Яроша й доцента кафедри економіки, підприємництва та маркетингу, кандидата економічних наук Аллу Сур’як. Ректор Анатолій Цьось вручив ювілярам Почесну подяку за багаторічну, плідну працю.
Читати ще: У ВНУ відкрили аудиторію імені Івана Корсака

«Вітаю всіх нагороджених і бажаю кожному подальшої успішної та плідної роботи для розвитку університету й процвітання нашої країни», – сказав Анатолій Васильович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пропоную Показати IP 3 Квітня 2024 12:25
Ше корсаку вручити
ПапірусВодолій Показати IP 4 Квітня 2024 10:50
Бажаю щоб їхні роботи дійсно принесли користь. Як колись аспірантам Сергію Бріну та Ларі Пейджу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus