USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

В Устилузі учасники марафону на підтримку вступу України в НАТО передали український стяг литовським спортсменам

2 Липня 2023 09:58
На українсько-польському кордоні прикордонники зустріли учасників ультрамарафону «Піднімаю прапор за Україну в НАТО», який 25 червня стартував у Києві. Спортсмени долали маршрут з прапором, що його отримали від військових з Бахмута.

Про це повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Учора біля пункту пропуску «Устилуг» команда українських бігунів передала стяг друзям з Литви. Вони доставлять український прапор до Вільнюса, де планують його підняти до саміту країн НАТО, який має відбутися 11 липня.

Організатор забігу Дамінікас Кубіліус зазначив: «Цією акцією ми хочемо привернути увагу світової спільноти до війни в Україні, а також наблизити її вступ у НАТО».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus