USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Вбивство поліцейського на Вінниччині: суд арештував підозрюваних батька та сина

22 Квітня 2024 17:45
У справі про вбивство поліцейського на Вінниччині суд арештував підозрюваних без права внести заставу.

Про це повідомив Офіс генпрокурора, передає УП.

«Одному з підозрюваних у вбивстві та замаху на життя поліцейських, а також у дезертирстві, обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», – йдеться в повідоменні.

За даними УП, йдеться про фігуранта – батька – 1972 року народження.

За клопотанням прокурорів, другому підозрюваному у розстрілі поліцейських на Вінничині суд також обрав безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Підозрюваний – 26-річний військовослужбовець. Йому інкриміновано вбивство і замах на життя поліцейських, незаконне поводження зі зброєю та дезертирство.

Сьогодні обом було повідомлено про підозру.

Нагадаємо, 20 квітня вночі підозрювані під час перевірки автомобіля вбили одного поліцейського, поранили іншого та втекли з місця події. Правоохоронці розшукали їх та затримали в порядку ст. 208 КПК України у селі Липецьке Подільського району Одеської області.

Підозрювані планували втекти з України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus