USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Волейболістки «Волинь-Університет» обіграли запорізьку «Орбіту» та зберегли шанси на бронзу. Фото

15 Квітня 2021 22:42
Волейболістки клубу «Волинь-Університет» обіграли запорізьку «Орбіту-ЗНУ-ЗОДЮСШ» в третьому матчі та зберегли шанси на бронзові медалі.

Матч волейбольної Суперліги України відбувся в ОДЮСШ 15 квітня.

До цього матчу команди вже встигли зіграти двічі у серії до трьох перемог. Волинянки двічі поступилися на виїзді, тож цей матч у рідних стінах міг стати для них останнім.

Господині не надто вдало розпочали першу партію, поступаючись на її початку двома очками, проте невдовзі вони зрівняли рахунок, а невдовзі і вийшли вперед. Далі перевага переходила від однієї до іншої команди – вони почергово вигравали по два очки. Але наприкінці партії успішнішими були волинські баскетболістки – 26:24.
Початок другої партії волинянки провели значно краще за суперниць, ведучи 8:2. Однак згодом ця перевага розтанула, і «Орбіта» зуміла зрівняти рахунок – 13:13. Проте знову краще проведена кінцівка дозволила «Волині» перемогти і в другій партії – 25:21.

Третя партія розпочалася рівно, але гості невдовзі відірвалися на п’ять очок і до кінця так і не дозволили команді з Луцька наблизитися у рахунку – 18:25.

Четверта партія вийшла значно конкурентніша, але її волинянки також програли – 23:25. Доля протистояння вирішувалася у п’ятій партії, яку «Волинь» впевнено виграла – 15:9.
Вже завтра команди зіграють ще одну гру, нині рахунок в серії 1:2 на користь «Орбіти».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus