USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Радник Гунчика більше не керуватиме Центром допомоги учасникам АТО на Волині

5 Квітня 2016 12:13
Колишній волонтер та доброволець полку «Азов», радник голови Волинської ОДА на громадських засадах Олексій Кушнєр написав заяву про складання повноважень керівника Центр допомоги учасникам АТО у Волинській області.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Олексій Кушнєр пояснює своє рішення неможливістю приділяти структурі увесь свій час.

«Сьогодні я написав заяву про складання повноважень керівника Центр допомоги учасникам АТО у Волинській області у зв’язку з неможливістю приділяти структурі увесь свій час. Ми волонтери, і робили це цілком безкоштовно.

От і настав для мене час коли ресурси вичерпались. Я йду на роботу. Прошу пробачення усіх, кому не встиг чи не зміг допомогти і дуже подякувати тим хто допомагав і підтримував. Я і далі буду волонтерити, але вже у вільний від роботи час. Дякую усім», - йдеться у дописі.

Тимчасово виконувачем обов’язків керівника центру залишається Тетяна Должко.

«Центр не закривається з моїм виходом, поки т.в.о. керівника залишається Тетяна Должко, але якщо нічого не зміниться в концепції існування такої структури як Центр, то не довго і вона протягне. Приєднуйтесь, допомагайте», - пише Кушнєр.

Як раніше повідомлялося у ЗМІ, Олексій Кушнєр, який позиціонує себе «експертом АТО», насправді відноситься до цивільного корпусу, паралельно обіймаючи посаду радника голови Волинської ОДА Володимира Гунчика.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
свідомий Показати IP 5 Квітня 2016 13:09
Ну звісно, це так довго тривати не може - бо безоплатно, на громадських засадах хто зможе? :) А тут багато "тем" грошовитих під боком, братки наживаються, а я... Все зрозуміло - "патріотизм" закінчився :)
Майдановці Волині до свідомий Показати IP 5 Квітня 2016 19:06
Не умна Ви людина...Свідомий
не свідомий Показати IP 5 Квітня 2016 15:42
товаришу свідомий а ви я так зрозумів "великий спец" у цих справах?) все ви знаєте
Вася Показати IP 5 Квітня 2016 21:07
Он просто обиделся, что его "порады" никто не слушает и уволился.
Катерина Показати IP 9 Квітня 2016 21:53
Не смійте поливати різним *івном цих волонтерів! Дякуючи їм,моя дитина має можливість жити повноцінно,лише ВОНИ відгукнулись,і навіть у нічний час,коли нам потрібна була допомога! Просто тяжко тепер купити в магазині за дякую хліб! Розумію їх!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus