USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.55 39.85
  • PLN 9.65 9.85

Волонтер Олешко назвав Савченко «завербованою Медведчуком агентурою»

6 Лютого 2017 23:41
Відомий волонтер Мирослав Олешко піддав різкій критиці висловлювання нардепа Надії Савченко на одній з телепередач, підкресливши, що політик майже зізналася, що її завербували спецслужби РФ, повідомляє УКРОП.

Особливо Олешко не сподобалася наступна цитата одіозної депутатки: «Росія підтягує війська не тому, що хоче напасти, а тому, що боїться, що Україна нападе».

Мирослав Олешко прокоментував дане висловлювання на своїй сторінці в Facebook: «WTF?! Ти обкурилася, надивилася російських каналів або отримала методичку від кураторів і звідки ти знаєш, що це все не було заплановано?»? - йдеться у дописі.

Олешко висловив думку, що Савченко фактично зізналася, що її завербували в Росії. «Мене намагалися вербувати, напевно, більш політично, ніж, якщо це брати з військової точки зору», - процитував волонтер висловлювання Надії Савченко.

Також сьогодні Савченко відвідала Вінницю і спробувала проникнути на військове підприємство, проте бійці АТО і активісти її не пустили туди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
идол Показати IP 6 Лютого 2017 23:58
вот у нас народ: то создают кумира, то втоптывают в грязь...слепцы ведут слепцов и в слепцов верят
Петро до идол Показати IP 7 Лютого 2017 08:48
Слід віддати належне ФСБ, спрацювали по Савченко на 5+, а СБУ з Грицаком показали повну непрофесійність і підставили Порошенко
Анонім Показати IP 7 Лютого 2017 09:03
чому народ повинен виконувати роботу сбу, більшість вже давно зрозуміла все про дану "херойку", а сбу ще досі не допре, може там забагато кгбешних прихвоснів медведчуковців зашилось
Ігор луцький Показати IP 7 Лютого 2017 09:58
На часі підняти питання про позбавлення звання Герой України.
добре Показати IP 7 Лютого 2017 15:13
що почула ,що про неі думає більшість

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus