USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10

«Волиньгаз Збут» забезпечує підприємців газом та електроенергією*

31 Серпня 2021 17:23
ТОВ «Волиньгаз Збут», що працює під брендом «Твій Газзбут», забезпечує електроенергією понад 100 промислових організацій. В основному це представники малого та середнього бізнесу з усієї Волині.

«Ліцензію на постачання електроенергії ми отримали рік тому. Разом з тим нам вдалося зайняти помітну нішу на ринку, – констатує начальник відділу продажів юридичним особам Ігор Козачок. – З кожним місяцем у нас збільшується кількість клієнтів. Так, у липні 34 представники бізнесу підписали договір на постачання електроенергії».

Одна з переваг співпраці з «Волиньгаз Збутом» – можливість купівлі газу та електроенергії в одного постачальника. Наразі цією можливістю скористалися понад 50 клієнтів компанії.

У рамках пакетної пропозиції клієнта обслуговує один персональний менеджер з газу та електроенергії, який оперативно формує рахунки та акти виконаних робіт, дозамовляє необхідні обсяги енергоресурсів та вносить зміни у договори.

Зауважимо, «Волиньгаз Збут» пропонує три окремі тарифні пакети на поставки електроенергії з різними умовами оплати: передплата, післяплата та подекадна оплата.

Із червня 2021 року компанія надає можливість платити за послугу розподілу електричної енергії через свого постачальника. Таке впровадження дає можливість клієнту економити час та ресурси. Він взаємодіятиме тільки з менеджером свого постачальника замість двох компаній – оператора розподілу та постачальника.

Замовити послугу електропостачання можна за телефонами: 0332-27-76-04, 067-431-18-73 або звернувшись у будь-яке відділення компанії.

Довідка: ТОВ «Волиньгаз Збут» працює на енергетичному ринку з 2015 року. Понад шість років компанія постачає газ для населення, промислових, релігійних та бюджетних організацій. У червні 2020 року «Волиньгаз Збут» отримав ліцензію на продаж електричної енергії.

За роки діяльності компанія зарекомендувала себе як надійний та відповідальний постачальник, що виконує свої зобов’язання перед усіма категоріями споживачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
В . Показати IP 31 Серпня 2021 17:39
Реклама
1 Показати IP 31 Серпня 2021 19:42
Коли з показниками лічильника порядок наведете, 3 місяць неможливо ні через сайт, ні через вайбер здати
2 Показати IP 3 Вересня 2021 20:11
Хай в собі спочатку порядок наведудь дауни , додзвонитись тиждень не можна , платіжки неадекватні приходять , подати показники неможливо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus