USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Волині зменшили мобілізаційне завдання

13 Липня 2015 10:24
Волині зменшили мобілізаційне завдання. У рамках шостої хвилі мобілізації до війська мають піти 1300 осіб.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови ОДА сьогодні, 13 липня.

Виконувач обов’язків військового комісара області Роман Кулик нагадав, що з 19 червня триває шоста хвиля мобілізації. Цього разу мобілізаційне завдання для Волині зменшили. До війська мають піти 1300 чоловік, з них 109 офіцерів. Мобілізаційне завдання зменшили на 152 військовозобов’язаних.

Під час першої хвилі оповіщення з’ясувалося, що значний відсоток військовозобов’язаних не проживають за місцем реєстрації. Всього оповіщено 32% від потреби, тому ще планують оповістити 8 тисяч волинян.

З 9 липня розпочалося постачання військовозобов’язаних до навчально-тренувальних центрів.

З’ясувалося, що лише 46% з оповіщених визнані придатними до несення військової служби.

Низький темп оповіщення – у містах Володимир-Волинський та Ковель, Ковельському, Камінь-Каширському, Ратнівському та Любешівському районах.

Проблеми мобілізації залишаються ті самі, що й під час попередніх хвиль мобілізації: чимало оповіщених військовозобов’язаних не прибувають до комісаріатів після вручення повісток.

До слова, стало відомо скільки до комісаріату звернулося добровольців. Таких на Волині знайшлося 10 осіб.

Також він розповів про постачання техніки до військових частин. Так, комісар повідомив, що техніку, яку можна мобілізувати – мало. Відтак, основну увагу приділятимуть ремонту тієї техніки, яка є в наявності військових частин.

Нагадаємо, в області планується створити ще 6 військових комісаріатів, куди пропонують влаштувати демобілізованих бойових офіцерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анатоль_ Показати IP 13 Липня 2015 10:34
Спасібо!
Петро до Анатоль_ Показати IP 13 Липня 2015 10:57
Так тебе разом із Семёновной все одно не призвуть...
Анонім до Анатоль_ Показати IP 13 Липня 2015 11:13
А чому ти сам не в війску?
антон Показати IP 13 Липня 2015 11:14
Сімям загиблих учасників АТО влада відмінила пільги на проїзд та комунальні послуги.. В перспективі відміна проплат у випадку загибелі сина батькам загиблого... Нехай воює наш шоколадний президент з премєром і їхні діти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus