USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Волинян, які загинули в АТО, мають намір нагородити посмертно

13 Квітня 2015 13:13
Трьох волинян, що загинули захищаючи територіальну цілісність України на Донбасі мають намір нагородити у Володимирі-Волинському.

На найближче засідання сесії міської ради буде винесено проект рішення про нагородження відзнакою «За заслуги перед містом Володимир-Волинський» героїчно загиблих військовослужбовців, які були жителями міста.

Посмертно до нагород представлені: сержант Михайло Ілляшук, солдат Дмитро Головін та боєць 5-го батальйону ДУК «Правий сектор» Дмитро Колєсніков.

Нагадаємо, сержант Михайло Ілляшук загинув 10 лютого 2015 року під час обстрілу терористами міста Краматорськ.



Солдат Дмитро Головін загинув 1 лютого 2015 року від множинних осколкових наскрізних поранень ділянок тіла в Попаснянському районі Луганської області.

Наймолодший із загиблих Героїв, двадцятирічний боєць 5-го батальйону ДУК «Правий сектор» Дмитро Колєсніков загинув 22 лютого 2015 року поблизу села Піски.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus