USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.90
  • PLN 9.65 9.85

Волинянка отримала путівку на чемпіонати Європи та світу

2 Червня 2016 09:46
Анастасія Падошик стала чемпіоном України. У Харкові відбувся чемпіонат України з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 1999-2001 років народження, ‒ повідомляють у прес-службі Ковельської міської ради.

На змагання з’їхались майже 1000 спортсменів з усіх областей та Києва. У ваговій категорії до 38 кг ковельчанка Анастасія Падошик зайняла перше місце та потрапила до складу збірної України серед кадетів.

Спортсменка візьме участь у чемпіонаті Європи та світу, які відбудуться відповідно у Стокгольмі (Швеція ) та в Тбілісі (Грузія).

Три залікових очки в скарбницю збірної Волинської області додав вихованець ДЮСШ управління освіти Іван Соловянчук, який посів 8 місце серед 33-х юніорів у ваговій категорії до 85 кг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus