USD 40.00 40.35
  • USD 40.00 40.35
  • EUR 40.10 40.45
  • PLN 10.00 10.25

Волинянин понівечив на кладовищі понад 20 могил

1 Березня 2017 17:39
Понад 20 надгробних пам'ятників на кладовищах у Ковельському районі чоловік пошкодив молотком.

Про це повідомили у прес-службі волинської поліції.

Згідно з повідомленням правоохоронців, 1 березня до Ковельського відділу поліції надійшло повідомлення від 53-річної жительки села Старі Кошари про те, що на місцевому кладовищі пошкоджено надмогильні пам’ятники.

Поліцейські встановили особу зловмисника та з’ясовують причини та обставини вчинення чоловіком правопорушення.

На виклик виїхала слідчо-оперативна група відділу поліції. Поліцейські встановили особу зловмисника та з’ясували, що 51-річний житель цього ж району на цвинтарі у селі Старі Кошари металевим молотком пошкодив 26 надмогильних мармурових пам’ятників та 4 дерев’яні хрести. Після цього він поїхав на підводі до сусіднього села Тупали Турійського району, де пошкодив ще 5 нагробних хрестів. На цьому самому кладовищі зловмисника затримали поліцейські Турійського відділення поліції. Знаряддя злочину вилучили.

Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 297 (наруга над могилою) Кримінального кодексу України. Санкція статті, окрім штрафних санкцій, передбачає, зокрема, до трьох років позбавлення волі.

Поліцейські під час досудового розслідування з’ясовують причини та обставини вчинення чоловіком правопорушення.

P. S. Після публікації матеріалу стало відомо, що вандала затримав сільський голова з односельчанами. Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини місцеві жителі, зловмисника упіймав Миляновичівський сільський голова разом з робочим персоналом сільської ради.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Саша Показати IP 1 Березня 2017 19:04
ОГО ! Турійські навіть когось затримали .
Тупали до Саша Показати IP 1 Березня 2017 21:02
Це є неправда бо нього затримали Миляновичівський сільський голова разом з робочим персоналом сільської ради.Поліції має бути соромно на себе чиюсь заслугу брати...
Віталька Показати IP 2 Березня 2017 19:29
Напевно вже відпустили як завжди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus