USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Засніжене поле та гравці на перегляді: «Волинь» розгромила ФЦ «Ковель-Волинь» у контрольному матчі. Фоторепортаж

12 Лютого 2022 18:13
Луцька «Волинь» продовжує готуватися до весняної частини сезону в Першій лізі. Нещодавно у першому контрольному матчі лучани розписали нічию з волочиським «Агробізнесом» – 1:1. Сьогодні ж лучани зіграли на штучному полі у Ковелі з місцевим аматорським колективом ФЦ «Ковель-Волинь».

Через складні погодні умови поле стадіону в Ковелі ледь проглядалося з-під шару снігу. Проте тренерський штаб «Волині» вирішив не відміняти гру, адже у графіку підготовки команди і так були зміни.

Читати ще: Узбецький вінгер та колишній гравець: у «Волині» – четверо футболістів на перегляді
У першому таймі на полі з‘явився основний склад команди, підсилений гравцем на перегляді Віталієм Бойком, який закривав позицію під нападником. «Хрестоносці» довго звикали до поля, тож перевагою на початку зустрічі володіли ковельчани, які мали кілька небезпечних нагод, однак ними не скористалися.

Натомість у середині тайму забила «Волинь»: вже згаданий Бойко спочатку пробив у воротаря, а на відскоці відправив м‘яч у ворота – 1:0.
Невдовзі лучани подвоїли перевагу: нападник Богдан Кобзар реалізував пенальті – 2:0. Більше голів у першому таймі не було.
На другу половину зустрічі у «Волині» вийшов зовсім інший склад, зокрема гравці на перегляді, серед яких колишній футболіст лучан Назарій Мельничук, гравець центру поля Ярослав Терехов та узбецький вінгер, якого партнери по команді кликали Бека.
Саме узбек організував третє взяття воріт – воротар ковельчан зіграв невдало після його навісу, а Валерій Сад зіграв на добиванні, зробивши рахунок 3:0.
Згодом «Волинь» забила ще раз і вдруге у матчі з пенальті – цього разу з точки вдало пробив Квасов – 4:0.
Невдовзі нападник мав ще один шанс забити, але не реалізував класний момент. В підсумку матч завершився розгромною перемогою «Волині» – 4:0.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ще не зовсім свідоми Показати IP 12 Лютого 2022 18:59
А знімків!!! Фінал Ліги Чемпіонів бамбук курить в стороні
Ахахах Показати IP 12 Лютого 2022 22:19
Погані знімки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus