USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Волинські бійці повернулися зі Сходу

8 Вересня 2014 17:28
Зі Сходу України до місця постійної дислокації повернувся зведений загін правоохоронців на чолі зі командиром Віталієм Тортиною, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Працівники міліції несли службу на блокпостах, допомагали переселенцям, супроводжували колони військової техніки та охороняли громадський порядок.

Зустрічали правоохоронців керівництво обласного управління міліції, колеги, рідні та друзі вигуками «Слава Україні! Героям слава!». Перед входом у приміщення УМВС хлопці з бойовим стягом виконали Державний гімн України.

Заступник начальника УМВС України у Волинській області Олександр Поліщук подякував колегам за хорошу службу та відзначив:

– Головне, що всі бійці живими та здоровими повернулися додому, гідно виконавши свій обов’язок на Сході держави.

Попереду у хлопців кілька днів відпочинку, після чого кожен із них стане на захист правопорядку та безпеки жителів Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ковельчанка Показати IP 8 Вересня 2014 17:48
Герої !!! Слава Богу живі повернулись!
поха Показати IP 9 Вересня 2014 06:27
це їхня робота!хватить по кабінетах сидіти і взяткі дерєбанити!!!неспорю молодці що доказують що вони справжні чоловіки!!але система МВД ГНИЛА!!СЛАВА УКРАЇНІ!!!
аяяй Показати IP 9 Вересня 2014 08:44
Это их прямая обязанность,они просто выполняли свою работу и ужэ сразу герои ,а сколько людей выполняют свою работу тоже рискуя здоровьем и жизнью и в мирное время
похі Показати IP 9 Вересня 2014 08:55
Слухай, наркот, який заварив усю цю бійню, який гонився луцьком і цькував міліцію - ти, недоумку, вже доказав, що ти "мужчина"? Чи ти і далі обмежуєшся тим, що посилаєш непотріб в зону АТО, бігаєш за Гунчиком по Луцьку, і треба, і не треба верещиш "Слава Україні"?
колишній правий Показати IP 15 Вересня 2014 14:17
поха а чому ти досі ще не на сході????чи може ти тільки те вмієш, що про взятки писати????Якби ти був уважний і трішки розумніший то знавби, що тут приїхали хлопці з патрульної служби а вони до твого відома в кабінетах не сидять!Тому якщо пишеш то думай,що пишеш!!!!
колишній правий Показати IP 15 Вересня 2014 14:27
http://www.volynnews.com/news/city/my-tse-bachyly-odyn-vechir-z-lutskymy-patrulnykamy-foto-video/ подивись на це відео похі і аяяй, вони теж тут виконують свою роботу!Чи може ви її будите виконувати????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus