USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Волинські «королі рингу» привезли з Європи сім медалей

20 Листопада 2015 11:45
Медалі світової першості з кікбоксингу, що відбувалася в іспанському місті Бенідорм, привезли додому волинські «королі рингу». Про це інформує Таблоїд Волині.

Наші спортсмени стали членами спортивної делегації, яка представляла жовто-блакитний стяг на престижних змаганнях. Волиняни стали учасниками національної збірної не для «галочки», а принесли в скарбничку національної команди медальні здобутки.

Згідно з результатами змагань спортсмени з Волині привезли додому сім нагород. Традиційно «золотим» став виступ тренера спортивного клубу «Adrenalin kickboxing team» Андрія Подвального, який став чемпіоном світу у фул-контакті та лайт-контакті.

Не підвела наставника і його учениця, спортсменка клубу «Adrenalin kickboxing team», Софія Неділько, яка стала тріумфаторкою у таких же розділах серед жінок.

Дві срібні медалі виборола ще одна волинянка – Анастасія Коновальчук, яка стала другою у фул-контакті та лайт-контакті. Нагороду бронзового гатунку у лайт-контакті завоював Юрій Куць.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
БОКСЕРКА Показати IP 20 Листопада 2015 12:05
Прийміть мої найщиріші вітання. МОЛОДЦІ...ПИШАЮСЯ ВАМИ.....ПОДАЛЬШИХ ВАМ ПЕРЕМОГ ТА УСПІХІВ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus