USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Волинського правоохоронця, який за $8 тисяч переправляв чоловіків за кордон, взяли на 60 діб під варту

17 Листопада 2023 09:16
Заступнику начальника Володимирського районного відділу поліції, якого підозрюють у переправленні військовозобов’язаних чоловіків за межі України під виглядом осіб з інвалідністю, 16 листопада обрали запобіжний захід.

Про це Суспільному повідомила головна спеціалістка відділу по роботі з громадськістю та ЗМІ Державного бюро розслідувань Ольга Чиканова.

Суд відправив правоохоронця під варту на 60 діб з альтернативою внесення застави у розмірі 214 тисяч 720 гривень.

Читати ще: Переправляв чоловіків за кордон під виглядом інвалідів: подробиці затримання правоохоронця-хабарника на Волині

За даними слідства, заступник начальника Володимирського районного відділу поліції за вісім тисяч доларів США допомагав ухилянтам незаконно перетнути державний кордон. Правоохоронець активно проводив зустрічі з військовозобов’язаними, які хотіли уникнути військового призову.

Працівника поліції затримали під час отримання грошей від ухилянта біля пункту пропуску «Устилуг». Йому повідомили про підозру в організації незаконного переправлення осіб через держкордон України з корисливих мотивів.

Правоохоронцю загрожує позбавлення волі на строк від семи до 10 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Читач Показати IP 17 Листопада 2023 10:01
Як поліцай може самостійно переправити людину за кордон???Очевидно,що на кордоні діє злочинне угрупування,яке постійно займається цією справою,а поліцай являється тільки якоюсь маленькою частинкою цих злочинів.
Варбург до Читач Показати IP 17 Листопада 2023 11:10
а в чому злочин? Чи законне закриття кордону? Але хоча би один бекоштовно врятував чуже життя....)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus