USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Вибираємо найкращу новорічну ялинку для дитячої кімнати*

30 Жовтня 2023 18:46
Новий рік – це довгоочікуване свято для дітей. Одна із невіддільних складових створення новорічної атмосфери – вибір ялинки. Найкращою ідеєю стане виготовлене з синтетичних матеріалів деревце, яке візуально нічим не відрізняється від натурального. Розкішна пухнаста ялинка штучна також стане проявом піклування про екологію. Такий виріб можна щорічно використовувати на свято.

Який вигляд матиме найкраща новорічна ялинка, придбана для кімнати вашого малюка.

Головні характеристики ідеального штучного деревця

Найперше, оцініть площу дитячої кімнати. Якщо приміщення маленьке, а місця для встановлення ялинки небагато, то слід вибрати невисоку компактну модель. Її оптимальна висота становитиме від 90 до 135 см. Для великої дитячої кімнати можна вибрати високу ялинку до 183 см. Також необхідно оцінити діаметр деревця.

Наступною важливою характеристикою штучної ялинки стане конструкція підставки:

• Горщик. Деревце, зафіксоване в декоративному горщику, – це відмінне рішення для кімнати, де живе маленька дитина.

• Хрестовина. Виконується з металу або дерева. Таку підставку майже не видно, коли оцінюєте загальний вигляд ялинки. Ялинку з хрестовиною можна купити дитині від 7 років.

Штучне новорічне деревце також вибирають за фактурою і відтінком. Будь-яка ялинка преміального бренду, виконана з матеріалів еталонної якості, завжди виглядає розкішно і водночас реалістично, незалежно від стилю.
Найкращі брендовані моделі

Пропонуємо ознайомитися з трьома найкращими моделями штучних ялинок, які прикрасять дитячу кімнату і створять святковий настрій. Популярні варіанти преміального бренду ZELENA:

• Меріленд. Модель відмінно поєднує красу, стиль і компактність. Окремі об’ємні гілочки, що виступають, надають деревцю реалістичного вигляду. Дерев’яне кашпо надійно фіксує ялинку. Завдяки висоті 152 см відмінно підійде для невеликої кімнати.

• Андорра. Компактна ялинка з ефектом засніженості гілок. Навіть з мінімумом декору виглядатиме розкішно, створюючи атмосферу свята.

• Нордик. Висота цієї моделі не перевищує 91 см. Сама ялинка оформлена у кашпо з мішковиною. Зручно встановлюється на письмовий стіл або тумбу.
Всі штучні деревця виготовлені з екологічно чистих вогнестійких матеріалів високої якості. Великий асортимент брендованих новорічних ялинок пропонується в елітному інтернет-магазині ZELENA. У каталозі представлені преміальні подарунки й декор, які створюють атмосферу затишку і розкоші для вас і ваших близьких.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus